tiistai 9. huhtikuuta 2013

Lontoon reissu! ♥

Nyt ollaan taas Suomessa, ja täytyy kyllä sanoa, että Lontoon reissu oli mahtava ja One directionin keikka täydellinen! Vaikka oltiinkin Lontoossa vaan se neljä päivää, kerettiin oikeestaan tosi hyvin nähdä melkein kaikki "päänähtävyydet". Nähtiin esim. Big Ben, parlamenttitalo (Westminsterin palatsi), London eye, Tower bridge, London bridge, sitten se Harry Potterista tuttu King's Crossin laituri 9 3/4. Käytiin me toki myös sitten shoppailemassa Oxford streetilla ja Camden townissa. Unohtamatta meiän matkan kohokohtaa, eli One directionin konserttia!!

Konsertti oli aivan täydellinen. Kaiken huipuksi, en edes tiennyt lippuja ostaessa, että mun paikan vieressä on sellanen minilava, saatika sitä, että One direction käyttäis sitä lavaa keikan aikana! Voi että sitä riemun määrää kun mun ja Iidan vieressä istunut brittityttö kertoi meille, että pojat tulee siihen aivan viereen. :) Tässä postauksessa kuvamateriaalia todistukseksi siitä kuinka lähellä ne oli.

Kaikki meni loistavasti, kunnes tuli paluupäivä. Mentiin Gatwickin lentokentälle, jossa hetken pyörittyämme todettiin, että missään ei näy merkkiäkään, että meidän check in ois avautumassa. Sitten kun infosta asiaa kysyttiin, totesivat he että Air Baltic on siirtäny meiän Lontoo-Riika -lentoa myöhemmälle, ja että meiän jatkolentoa Riika-Oulu ei ollu enää olemassakaan. Air Baltic ei sitten ollu meille mitään ilmottanu, kiva temppu! Tuli pieni kriisi kun tajuttiin olevamme Lontoossa ilman paluulentoja. Onneksi kuitenkin meidät ohjattiin ihanan Paul-virkailijan luo, joka osasi hoitaa meiän asiat kuntoon. Oikeesti, tuli sellanen fiilis, että se teki kaikkensa meiän eteen, hommas meille uudet liput (SAS oli pelastus!) ja hankki meille jopa bussiliput, koska meidän uuet lennot lähti Heathrowilta toiselta puolelta Lontoota. Eipä naurattanu siinä vaiheessa ollenkaan, eikä ollu muuten meille kovin halpa tuo Air Balticin temppu. Onneks saahaan ainakin osa rahoista takaisin! Niin ja jos eksytte Gatwickille syystä tai toisesta, viekää Paulille terkkuja. :)

Tosin oon aika varma, kun nyt matkan jälkeen kävin sähköpostissa tarkistamassa ettei siellä varmasti ollut mitään Air Balticilta tullutta ilmoitusta, että eräs sähköpostiviesti oli se, jossa Air Baltic yritti tiedottaa, että lennot muuttunut. "Hauskintahan" tässä on se, että koko viestissä ei mainittu sanallakaan lentojen muutoksesta, ja viesti oli vielä erittäin huonolla suomen kielellä kirjoitettu (veikkaan, että alunperin ollut jollain muulla kielellä, ja sitten jollain google translatella yritetty kääntää suomeksi, siltä se ainakin vaikutti...). Ja vielä "hauskempaa" on se, että edellisenä iltana ennen matkalle lähtöä katsoin sähköpostin varmistaakseni ettei ollut tullut mitään muutoksia lentoihin, ja jo silloin ihmettelin kyseistä sähköpostia, että mikäköhän pointti siinäkin oli. Luin sen jopa äitille, eikä sekään ymmärtäny. Joten hyvin toimittu, Air Baltic! :) Suosittelen käyttämään jotain muuta lentoyhtiötä, jos vain mahdollista. :)

Ja nyt niitä kuvia!


Arlandalla!



Näin lähellä ne oli yhessä vaiheessa! Enkä zoomannu. :) Tossa vasemmassa reunassa näkyy tollanen kamera, nii toi meiän keikka oli se keikka missä kuvattiin One directionin elokuvaan materiaalia!

Huono laatu, koska otin tän kuvakaappauksella videolta, mutta tässä myös näkyy kuinka lähellä ne oli! Enkä tässäkään käyttäny sitä zoomia. :)


Camden townin Converse-kauppa!



Meiän hotellin lähikauppa. :D

London Bridgella :)

Tower Bridge



London Eye!
Joku melkein kameraa kattova turisti.

Big Ben

Parlamenttitalo/Westminsterin palatsi

Piccadilly Circus
Piccadilly Circus



2 kommenttia: