torstai 26. heinäkuuta 2012

Now say you're a bird too.

Kaverin kanssa tuossa sovittiin, että nyt alotan kunnolla pitään blogia! Nimen miettiminen oli aikalailla tuskallista, mutta lopulta sitte keksin sen siitä ku oltiin justiinsa kaverille (=Jonnalle, jonka blogia voit lukea täältä) hehkuttanu The Notebook -elokuvaa ja aateltiin kattoa se. Jospa tämä blogi nyt tosiaan ois se jota jaksan päivitelläkkin sitten! (:

No niin ja tosiaan, vois kai sitä itteäki vähäsen esitellä. Oon Oulun seudulta kotoisin oleva 17 vuotta vanha oleva tyttö (tosin täytän vielä tän vuoen aikana 18!!). Käyn lukiota, ja tosiaan tuossa parin viikon päästä alkaa abivuosi lukiossa, apuva.. Harrastan pianon soittoa, showtanssia, tankotanssia ja oon näitten lisäksi vielä isosena. Rakastan eläimiä! Tällä hetkellä meillä on kotona koira nimeltään Axu, rodultaan mittelsipitz, ja on kyllä aivan hurmaava nuorimies! Perheeseen tuon koiran lisäksi kuuluu äiti, iskä ja kaksi pikkusiskoa (toinen melkein 15 ja toinen melkein 10). Vapaa-ajalla nään oikein mielelläni kavereita, soittelen pianoa ja kitaraa, kattelen telkkaria, oon tietokoneella, shoppailen ja teen vähän kaikkea mitä nyt mieleen tulee! :) Lisäksi rakastan matkustelua!



Aiemmin tuossa puhuin tuosta The Notebook -elokuvasta. Katottiin se tosiaan tänään Jonnan kaa, ja voin kyllä suositella sitä kaikille! Oon nyt nähny sen kahesti, ja ilmeisesti musta, joka ei lähes tulkoon koskaan itke elokuvissa, on tullu kamala itkupilli ku itkin molemmilla kerroilla. Hups... Ja Ryan Gosling on kyllä loistava!

Viimenen ilta riparilla isosena! <3

Jonna ja minä :)

Eka postaus nyt on mitä on, seuraaviin lupaan parantaa! :)


Iiiisolla sydämellä Ira :)

Ps. If you are a bird, I'm a bird.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti