tiistai 31. heinäkuuta 2012

G.N.O... or not!

Edelliset pari päivää meniki nopeasti kavereitten kanssa! Näin pitkästä aikaa Riinaa (ennen asu täällä päin, mutta asuu nykyään Turun lähellä nii sen takia oltiin nähty viimeks noin puol vuotta sitten) ja oltiinpas sitte myös nelistäänki minä, Eve, Siina ja Riina. Piettiin "tyttöjenilta" (hyi yök, en tykkää tosta sanasta) ja käytiin vähä tsippailemassa siellä täällä (lue: leikittiin leikkipuistossa iha mielissään). Sitte tännään pelailin vielä tossa Riinan kaa sulkapalloa melkeinpä siihe asti että se lähti Evelle. Tarkotus oli tännää käyä vielä uimassa/rannalla, mutta ku taivaalle ilmaantu erittäin paljon pilviä, eikä ollu kyytiä, nii aateltiin että ehkä se ois parempi tehä joku toinen päivä.. Sen jälkeen oonki sitte vaa ollu kotona ja löhöilly..

Ai joo, kyllä mää eilen opetin Riinalle kitaransoittoaki jonku verran! Tosin en tiiä osasinko mää opettaa ees kunnolla, mutta ehkä sille Riinalle jotain meni perille.. Ehkä!

Masentaa ajatella että koulut alkaa suunnilleen kahen viikon päästä! Ehkä sitte ei pitäs ajatellakaan sitä. Tosin mitenpä mää sitä voisin olla ajattelematta ku äiti puhhuu koulukirjojen ostosta ja sisko haluaa mennä shoppaileen vaatteita kouluun. Aivan, en mitenkään...

Anteeksi ihmiset, ei ollu mitenkään jännää tekstiä (aivan nii ku mun tekstit sitte joskus oiski jänniä), mutta kello on pikkasen yli kahentoista yöllä, ja nyt ei vaa oo päässä mitään järkevää... Ja koska mulla ei oo kuviakaan kuluneista päivistä, niin olkaa hyvät ja kuunnelkaa tää ihana piisi!



Jättimäisellä sydämellä Ira :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti